Hotel / Żory

Powrót

Obiekt

Pensjonat w Żorach

Opis inwestycji

Inwestycja zakłada budowę pensjonatu wraz z parkingiem i drogą wewnętrzną.
Pensjonat zaprojektowano na rzucie prostokąta z wnęką przy wejściu głównym. Budynek przykryto dachem płaskim. Elewacje są w stonowanej szarości z akcentami kolorystycznymi.

Wejście do budynku zaprojektowano w centralnej części parteru akcentując go dodatkowo szeroką wnęką zapewniającą zadaszenie.

Inwestor: Prywatny

Dane liczbowe

  • Powierzchnia użytkowa (PU): 720,9 m2
  • Kubatura: 3 454,47 m3

Realizacja

Inwestycja zrealizowana – 2017 r.

Aktualności

Lista aktualności

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie: polityka prywatności. Rozumiem