Projekt laboratorium radiometrii w GIG / Katowice

Powrót

Obiekt

Laboratorium radiometrii.

Opis inwestycji

Projekt budynku wraz z zagospodarowaniem terenu na terenie GIG Katowice. Budynek składa się z części podziemnej i nadziemnej. W części podziemnej zlokalizowano pomieszczenia służące do badań na otwartych źródłach promieniowania (komora radonowa), natomiast w części nadziemnej zlokalizowano pracownie, laboratoria i pomieszczenia biurowe.

Budynek posiada prostą bryłę wkomponowaną w zabudowę otaczającą – budynki biurowo-laboratoryjno- warsztatowe.

Dane liczbowe

  • Powierzchnia użytkowa (PU): 1552,16 m2
  • Powierzchnia zabudowy (PZ): 396.50 m2
  • Kubatura (K): 6,918.60 m3

Realizacja

Inwestycja zrealizowana

Aktualności

Lista aktualności

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie: polityka prywatności. Rozumiem