Projekt sali gimnastycznej wraz zapleczem / Łaziska Górne

Powrót

Obiekt

Sala gimnastyczna wraz zapleczem w Łaziskach Dolnych.

Opis inwestycji

Budynek sali gimnastycznej o wymiarach boiska 27,0*15,0m zespolono z budynkiem szkoły podstawowej murowanym łącznikiem.

Budynek posiada układ korytarzowy którego trzon stanowi korytarz obsługujący zlokalizowane przy nim zespoły szatniowe dziewcząt i chłopców, pomieszczenia ogólnodostępnych sanitariatów dla dziewcząt i chłopców jak również pomieszczenia szatni dla niepełnosprawnych, pomieszczenie trenera oraz pomieszczenie magazynowe. Obiekt dostosowano do potrzeb osób niepełnosprawnych: wejście do sali znajduje się bezpośrednio na poziomie terenu, zaprojektowano również oddzielny węzeł sanitarno-szatniowy. Od strony południowej szkoły zaprojektowano boisko wielofunkcyjne.

Dane liczbowe

  • Powierzchnia użytkowa (PU): 720,60 m2
  • Powierzchnia zabudowy (PZ): 672,55 m2
  • Kubatura 5504,30 m3

Realizacja

Inwestycja zrealizowana w 2010r.

Aktualności

Lista aktualności

Hotel*** NAT w Kołobrzegu

Hotel*** NAT położony jest w pięknej i cichej okolicy nadbałtyckiego parku oraz blisko morza. Mieliśmy okazję przyczynić się do tego, aby pobyt w tym obiekcie sprawiał jeszcze więcej przyjemności.

Czytaj

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie: polityka prywatności. Rozumiem