Budynek Wydziału Matematyki Stosowanej Politechniki Śląskiej / Gliwice

Powrót

Obiekt

Dziekanat Wydziału Matematyki Stosowanej Politechniki Śląskiej w Gliwicach.

Opis inwestycji

Dziekanat Wydziału Matematyki Stosowanej został zaprojektowany jako lekki „stalowo-szklany” blok osadzony na 'masywnym” budynku istniejącej biblioteki głównej. Zaprojektowany i wybudowany Dziekanat został połączony z wydziałem Matematyki Stosowanej łącznikiem stalowo-szklanym.

Dane liczbowe

  • Powierzchnia użytkowa (PU): 457,9 m2
  • Kubatura: 1 822,4 m3

Realizacja

Inwestycja zrealizowana – czerwiec 2014r.

Aktualności

Lista aktualności

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie: polityka prywatności. Rozumiem